onsdag 26. november 2008

Ingefær som varer

Ingefær er friskt og godt - enten man matdrømmer om Thailand eller Norge. Jeg har ofte kjøpt en for stor rot, og den har mugnet før halve er brukt opp. Løsningen på dette viste seg å være enkel. Ta deg tid til å skrelle hele, og del den i tommelstore biter (som Jamie ville sagt). Legg bitene i fryseren i en pose, og jeg lover at de vil holde så lenge du har behov for det. Tining er overflødig - de er faktisk lettere å rive frosne.

Bilde: www.nrk.no

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, hei!

Ville bare si at jeg liker bloggen din kjempegodt :)

Herlig blanding av matglede, tips og oppskrifter, på et nivå som er fullt ut "brukervennlig" og perfekt for oss hobby-kokker og matelskere!

Du er herved lagt til i "Favoritter".
Keep it coming ;)

Husmor i nød sa...

Herlig! Tusen takk:-)