
Jeg trenger mer fisk på menyen, men jeg syns det er litt vanskelig. Ikke har vi bil, og nærbutikken støtter kun Findus - det mest fancy som finnes er Kapteinens fylte rødspette. Derfor holder jeg på de gode fiskeidéene jeg har enn så lenge:-)
Steinbit
Bacon
Purre
Løk
Hvitløk
Chili
Persille
Mynte
Creme Fraice ev. rømme
Fløte/vann
Salt, pepper og sitronpepper
Brokkoli
Sitronsaft
Sprøstek bacon i en panne og la det renne av på kjøkkenpapir. Fres løk, purre og hvitløk i samme panne. Rør inn litt chili. Legg fisken i en ildfast form og fordel løkblandingen over. Lag en kremete saus av creme fraice/fløte/vann e.l. Krydre etter smak. Hell over fisken. Stek på 200 grader i 20 minutter. Passer godt med brokkoli - jeg har fått dilla på denne varianten!

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar