
Pasta igjen, aldri skal husmoren bli lei! Men sausen er ny, og en fin variasjon til den tradisjonelle tomatrøra.
Til en sulten husmor alene hjemme:
1 kyllingfilet
1/2 løk
1 fedd hvitløk
1 liten paprika
Fløte
Rømme
Vann
Paprikapulver
Salt
Sukker
Oregano
1 teskje chili
Pasta
Parmasan
Sett på vann til pasta og kok som anvist. Stek løk og hvitløk blank - tilsett strimlet kylling et par minutter ut i steketiden. La kyllingen bli halvferdig, og ha så i hakket paprika. Tilsett fløte, rømme og vann etter de forhold du foretrekker. Kok opp, krydre og smak til. NB! en liten klype sukker er alt som skal til - det er kun for å balansere de sterke smakene. Bland for all del pastaen sammen med sausen før du serverer - vi vil jo ha smak på alt! Og ikke glem paramasandrysset;-)

1 kommentar:
Takk, da vet jeg hva jeg skal ha til middag på en onsdag!
Legg inn en kommentar