tirsdag 31. mars 2009

Paprikakylling med pasta


Pasta igjen, aldri skal husmoren bli lei! Men sausen er ny, og en fin variasjon til den tradisjonelle tomatrøra.

Til en sulten husmor alene hjemme:
1 kyllingfilet

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1 liten paprika

Fløte

Rømme

Vann

Paprikapulver

Salt
Sukker

Oregano

1 teskje chili

Pasta
Parmasan


Sett på vann til pasta og kok som anvist. Stek løk og hvitløk blank - tilsett strimlet kylling et par minutter ut i steketiden. La kyllingen bli halvferdig, og ha så i hakket paprika. Tilsett fløte, rømme og vann etter de forhold du foretrekker. Kok opp, krydre og smak til. NB! en liten klype sukker er alt som skal til - det er kun for å balansere de sterke smakene. Bland for all del pastaen sammen med sausen før du serverer - vi vil jo ha smak på alt! Og ikke glem paramasandrysset;-)

1 kommentar:

Viljestyrken sa...

Takk, da vet jeg hva jeg skal ha til middag på en onsdag!