onsdag 29. juli 2009

Fish tank



Jeg vet at det betyr akvarium, men da jeg var på Malta for mange år siden så var det Fish tank det stod på menyen. Først spiste jeg, og så skrev jeg av menyen på mobiltelefonen min og tok den med meg hjem. Jeg syns den passer best om sommeren, med et glass av hvitvinen som er til overs fra sausen.

Hvit fisk
Reker
Hvitvin
Fløte/Soyafløte
Løk
Hvitløk
S&P
Fersk basilikum
Pasta
Parmasan

Kok opp vann til pasta. Surr hakket løk og raspet/hakket hvitløk i evoo i noen minutter. (omtrent her kan du legge i pasta, men du må time det etter hvor langkokt den er - husk å salte vannet!) Tilsett fisken skåret i terninger og surr litt til. Legg i rekene til slutt sammen med fløte (tynn ut med litt vann hvis du passer figuren:-) og vin - jeg tar dette på øyemål, så dere får nesten bare tilpasse det mengden på resten av ingrediensene, og pastaen. For mye vin, gjør det litt surt. La det koke opp, og tilsette s&p etter smak, samt masse hakket basilikum. Vend inn pasta og server umiddelbart! Det er en eller annen regel om at pasta med sjømat ikke skal ha parmasan til, men det blåser jeg i for jeg syns det passer til denne (blåskjell og tomatbasert saus kan jeg være med på at det kanskje ikke passer så bra til).

Ingen kommentarer: