Kjøttboller
Kjøttdeig
Parmasan
Persille
Løk
Hvitløk
S&P
Saus
Tomater - ferske eller hermetiserte
Balsamico
Timian
S&P
Spaghetti
Rasp løk, hvitløk og ost over en bolle med kjøttdeig. Krydre etter smak, og ikke glem å lage en testbolle før du setter i gang produksjonen for alvor. Stek de brune på utsiden og rå i midten, de får koke gjennom i sausen senere. Avkjøl på kjøkkenpapir.
Ferske tomater bør skrelles (kok opp vann, skjær et lite snitt, kok i to minutter, avkjøl og skrell) før de hakkes og helles i en panne for oppkok. Jo lengre tomatene står og putrer, jo bedre. En halvtime minimum! Krydre etter smak. Tilsett bollene de siste 5 minuttene.
Kok spaghetti som anvist på pakken. For all del, bland alt før servering - du vil vel at alt skal smake like godt!??

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar