tirsdag 12. mai 2009

Soyalaks

Kan serveres som vist på bildet, eller med ingefær og mynte på siden
Dette er en kul rett, rett og slett (haha, jada). Gjort på 10 minutter, og får folk til å smile hver eneste gang! Passer som forrett en deilig sommerkveld.

Laks
Syltet ingefær
Soyasaus
Mynte
Sesamfrø
Sitronpepper (kan sløyfes)

Kutt laksen i tynne skiver og legg i soyasausbad. Hakk mynte og ingefær i så store biter du vil. Min syltede ingefær er ferdigkjøpt i Sverige, og kommer i hele stykker - jeg foretrekker tynne skiver av denne. Sil sausen av fisken, bland inn mynte, sitronpepper og ingefær. Dryss sesamfrø på toppen og server med kald hvitvin!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja takk, gjerne. Hva med å servere den til helgen? :)

Husmor i nød sa...

Hehe, vi får se da vet De!