søndag 23. november 2008

Feiring på Villa Paradiso

Far i huset tok meg med ut i går - vi feiret husmorens nært forestående skifte av arbeidsplass. Villa Paradiso ligger i Oslo, på Grünerløkka. Det var nokså fullt der - dette tok vi som et godt tegn, og hadde ingen innvendinger mot å ta et glass i baren mens vi ventet på et ledig bord.

Husmoren valgte andebryst med pistasjenøtter og granateple til forrett. Det var aldeles utmerket mat faktisk! Far i huset var også fornøyd med sin speketallerken, og da særlig med artisjokkremen. Vi valgte pizza til hovedrett, siden Villa Paradiso påstås å ha Norges beste pizza. Min pizza kunne fint leve med den tittelen - parmaskinke, parmasanskiver og pinjekjerner var nydelig. Far i huset slet litt med for salt ansjos på sin, men det var nok smak og behag som styrte den dommen. Vinen var nydelig - italiensk vin går sjelden galt. Så vidt jeg husker valgte vi en Chianti - økologisk sådan. En perfekt kveld!

Ingen kommentarer: