tirsdag 28. april 2009

Bringebærpai

Dette trenger ikke være noen heksekunst - som dere vet så er jeg bakehemmet og tar ingen sjanser. Perfekt hvis du får uventede gjester!

Paideig (jeg kjøper ferdig fra Maizena, du gjør som du vil)
Bringebær - nok til å dekke bunnen helt
Creme Fraise 2/3 boks
Egg - jeg brukte 4
Vaniljesukker
Sukker

Sett ovnen på 200 grader. Lag deigen og kjevle den ut. Pisk egg sammen med creme fraise, sukker og vaniliesukker. Smak til hvor søtt du vil ha det, men det generelle tipset er at det bør være søtere enn du selv syns i utgangspunktet - husk at det skal blandes med syrlige bær. Fordel bær i paiskallet, og hell over eggeblandingen. Stek i ovnen i 35-40 minutter (sjekk underveis, det kan variere!). Avkjøl 5 minutter før servering. Godt med is til!

1 kommentar:

Viljestyrken sa...

Det så godt ut, og jeg lurer meg nok på om ikke jeg også hadde valgt den ferdig deigen.
Dette kunne man jo fint laget til helgen!