skip to main |
skip to sidebar
Jetlaget sitter fortsatt i, og husmoren er takknemlig for å ha fått en dag til å komme seg til hektene før arbeidslivet igjen kaller. Thailand var og er så mye, og jeg kommer til å bruke uken på å dele noen av de fantastiske minnene - gleder for magen og hjertet.
Min første thai-rett! Thaikjøkkenet består på de enkle restaurantene ofte av ris, grønnsaker og valgfritt kjøtt/sjømat. Det smaker bra, og skal du prøve alle variantene kan du holde på en stund. De er imidlertid ganske like når det kommer til stykket. Scampi ble raskt en favoritt - det koster i Norge, men ikke i Thailand, og det er en sikker vinner.
Stort sett alle måltider (etter frokost) fikk Singha øl som fast følgesvenn. Alkohol koster ofte nesten like mye som maten, men når maten koster 20 kroner kan vi leve med dette vel;-) Her foreviget ved strandpuben på hotellet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar